Vinkväll

Nu åker jag och Malin till Carro för att dricka vin :) Känner på mig att detta kommer bli en toppenkväll! :D


Lördag :)

Ligger i sängen och är nyvaken :) Fredrik och Malin sover fortfarande, men jag ska snart väcka dem ;)

Igår tog jag det lugnt, fika på stan och favoriterna maria&Lisa, mötte Malin på stationen och tog en fika med henne och Fredrik. Kvällen bestod av tacco, en flaska rött, let's dance också avrunda vi med en massa tjöt och blandat med en amerikan pie film :)

Dagen kommer nog spenderas mestadels på stan :)


Känslan av att vara ledig

Nu sitter jag på balkongen och njuter av att vara ledig! Och ledigheten kommer vara över heeela helgen :D
Redovisningen gick helt okej ändå, skönt att ha skiten gjord!

Snart ska jag in till stan för en fika/lunch med fina vänner, sen anländer Malin vid två :)


Underbar dag!

Idag är jag på ett strålande humör! :D skönt att vakna upp såhär pigg och glad :) Jag och Fredrik har varit på morgonpromenad och handlat mat :) I eftermiddag väntar tvättstugan, träning och lite övning inför morgondagens redovisning :)

Hoppas ni får en töppen dag!


Idol-träff!

Precis varit och tränat..efter några minuter på crosstrainern kommer ingen mindre än Niklas Wikegård in och ställer sig på löpbandet! Jag fick parabol-ögon, han är en av mina idoler! :D Skit grymt tycker jag!!

Nu ska jag snart ta bussen ner till stan för en snabb-fika med tjejerna! Sen hem och ha hockeymys med mitt hjärta!


Grå dag

Från sommar igår till grått och regn idag... Det var så mycket bättre igår!

Nu sitter jag på bussen från universitetet. Har lämnat in uppsatsen..känns inte som det bästa jag har gjort..ganska långt därifrån faktiskt. Hoppas hoppas hoppas på ett godkänt iaf :) På fredag är det muntlig redovisning, sen tar jag helg!! :D

Tack och hej


Sommarvärme!

Just nu sitter jag på balkongen och tar det lugnt efter ett riktigt jobbigt pass på gymmet.. Var jobbigare än vanligt idag!

Det är obeskrivligt gött väder idag! Nästan varit uppe i 40g på balkongen och det är inte ens april!! Hoppas det fortsätter såhär! :D

Så till min uppsats..börjat närma mig klar..ska ändra om lite till, fixa referenslista och en power point sen så! :)

I helgen kommer en av mina absoluta favoriter hit, Maaalin Berggren!! Jag längtar!
Ha en fin dag!


Sälen i bilder

Haft en helt magisk helg i sälen med min fantasitiska familj :)
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

Underbart!

Haft en helt underbar dag! Upp tidigt för att åka och det har varit riktigt bra förhållande i backarna :D
Kör hela dagen minus en paus med korv&bröd + en öl :)
Lite after ski och mys i stugan innan vi körde snowracer tävling utanför huset som jag såklart vann ;) haha! Nu har vi precis bastat och jag ligger och tar igen mig inför maten.

Finns verkligen ingenting att klaga på! :D Imorgon visar http://klart.se">klart.se strålande sol, så ser framemot en toppendag!

Hoppas allt är bra med er mina vänner :)
Kör en liten bildboom på mig och min underbara familj <3

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3371788/images/2012/pic_195073855.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3371788/images/2012/pic_195073932.jpg" class="image">


Sälen nästa!

Nu sitter jag på tågstationen och inväntar lillebror :) Vi ska vidare upp till Sälen där övriga familjen väntar! Hej då jättetråkiga akademiska uppsats vi ses på måndag igen!
Helgen ska fokuseras på skidåkning, god mat, mys, bastu, öl och allt annat underbart som hör fjällen till :D

Ha en bra dag i det fina vädret!
Ps var värmerekord för i år på balkongen idag, 35g!!


Nya sängkläder

Inte världens bästa bild men hur som helst, jag älskar våra nya sängkläder som vi fick av svärmor :)
Känns vårigt!


hej söndag

Hallå där!
Gårdagen var verkligen sådär gôr go! Hann med det mesta, morgonmys, träning, shopping, hockey och öl med goa vänner. Kvällens avslutades på bästa sätt med bästa vänner :) Åkte hem till Maria och drack öl i glada vänners slag!
Idag har vi mest tagit det lugnt här hemma jag och Fredrik :) Lina kom förbi på en kaffe mitt på dagen, vi satt ute på balkongen i solen, underbart! Fått sommarkänslor idag!
Nu har mamma, pappa och viktor precis varit här. Vi käkade pizza och tittade hockeyn! :) Luleå blev utslaget av AIK vilket jag gillar! ;) Mamma, pappa och viktor åker vidare upp till sälen idag och jag och axel kommer efter på onsdag. Så skidåkning torsdag-söndag = UNDERBART!
Hoppas ni haft en bra helg :)

Lördag

Sitter på bussen till för för att möta upp Carro, Lisa och Mathilda! Vi ska titta på hockeyn och ta några öl :)


16 mars

Igår var jag ledig! Dagen var hur bra som helst! En lugnt morgon och sedan en Ikea-tur med Sandra :) Efter det mötte vi upp lina, Isabelle och Lisa på stan för att gå och luncha på ett jättemysigt ställe, Vilmas tror jag det hette :)

Idag har vi haft redovisning med gruppen i skolan och det gick toppen :) Började bra när Maria sa Göteböörg, perfekt isbrytare ;)
När jag kom hem var Jocke och Ida här på kaffe :) Och vi spontanbestämde att ses ikväll och dricka lite vin :) mysigt!

Här är vår nya lampa från Ikea och stolsdynorna:


Solsken

Solen skiner och jag sitter på
Balkongen och göttar mig! Grupparbetet blev färdigt idag, så jag är LEDIG imorgon! Ska bli helt underbart att bara ta dagen som den kommer :)

Vårbilder på mina fina vänner..En viss Isabelle är dock svårt att fånga på bild.. ;)


Hockey, fobi och Husmanhagberg

Dagarna går så fort! Nu är det tisdag och vi har precis kommit hem från kvartsfinal 2 mellan Färjestad och HV71. Färjestad vann och leder nu med 2-0 i matcher. Älskar hockeyslutspelet! :D

Idag har det varit sol för andra dagen irad, nu är våren här och det är verkligen underbart att vi har balkong!

Igår var jag på möte hos Husmanhagberg för att prata om min sommarpraktik. Jag ska vara där 5 veckor i sommar och det ska bli otroligt roligt och spännande! Hoppas jag ska lära mig jättemycket!
En annan tråkig händelse som inträffade igår var när jag skulle gå till gymmet och det kom TVÅ lösa hundar springande mot mig. En på väg till gymmet och en påvägen hem från gymmet. Hur svårt ska det vara att ha sin hund kopplad?! Jag lär få hjärtinfarkt innan jag blir 30år om inte folk skärper sig!! Folk har nog svårt att förstå att man kan vara rädd för hundar, men det kan man!

Så..med det sagt säger jag godkväll, nu börjar Sportnytt :)


11 mars.

Tillbaka i Karlstad igen efter en absolut helt underbar helg i Vänersborg :) Kunde inte varit bättre!

Igår såg vi på melodifestivalen, tycker det var bra att Loreen vann, hoppades på henne eller Danny. Men det viktigaste var att inte Torsten Flink eller Björn Ranelid vann, då hade jag nog flyttat till Norge eller något..herregud!

Idag har vi bara tagit det lugnt, firade mamma lite till imorse. Hon fick ett pandora-armband av oss i familjen :) Sen har vi suttit ute i solen och fikat plus att vi såg herrarna skidskytte innan det var dags att ta tåget hem. Var ett GRYMT lopp som slutade med silver till Ferry och brons till Lindström, så jävla bra!!!

Från gårdagen med familjen + Malin&Eric och dagens fika ute i solen:


Hurra.

Gårdagen var absolut underbar! Var full fart från 10 på morgonen tills halv 4 inatt :) Var så många underbara människor som var här och grattade mamma :) perfekt dag!

Idag är vi rätt slöa allihopa, soffläge framför skidskytte och hockey. Ikväll blir det melodifestivalen med familjen också kommer Malin och Eric hit, mys!

Hoppas ni har en bra lördag :)


Åka tåg.

Att åka tåg är verkligen inte min grej! Speciellt inte eftersom jag är för snål för att köpa platsbiljett och därför måste sitta och vara nervös för att bli bortkörd hela tiden.. Hoppas resan går fort, har laddat upp med en Ameliatidning och P3 dokumentär :)

Får passa på att tacka min fantastiska grupp som tar redovisningen själva imorgon, så jag kan vara hemma och fira mamma. Jag är otroligt tacksam :)

Lite bilder från dagens fika och sandras glasögonprovning!


Min lediga dag!

Vaknar upp med 1dm snö, men vad gör väl det en dag som denna när man är ledig :D Idag finns det ingenting som kan ta bort mitt goa humör!

Hittills denna dag har jag varit en sväng på gymmet och packat väskan. Ikväll bär det av till vbg för att fira världens bästa mamma som fyller 50år <3

Hoppas ni får en lika bra dag som jag ska ha ;)

Jag och mamma :)


En finfin dag.

Grupparbete är färdigt och det känns väldigt skönt! Nu tar jag helg, ska bli underbart att vara leedig! :D

Idag fick vi ett brons i skydskytte VM, Helena Ekholm! :) hurra!

Nu har jag precis slängt i mig korv stroganoff och ska snart bort till gymmet för att köra tabata med Sandra :)

Tänkte passa på att skriva ett hej till min sköna böna Maria Lundgren ;)
Här är en bild till hennes ära:


Tisdag!

Hallå där!
Dagen började med skola och grupparbete. Tycker tyvärr att skolan känns riktigt tråkig just nu, haft flera kurser irad som inte har varit överdrivet roliga.. Vi får hoppas att fastighetsrätten (nästa kurs) blir bättre :)

Eftermiddagen har bestått av skidskytte, tyvärr inget lyckat lopp sett i svenska ögon. Jag har även varit på gymmet och kört ett pass, riktigt gött! Nu har vi gjort en Cesarsallad och tittar vi på bandy, kvartsfinal Villa lidk-Kungälv :)

Här är en bild från när jag gick till gymmet förut, fint med solnedgång och Klarälven :)


Måndag.

Tentan är gjord och nya kursen påbörjad. Varit en kämpig dag, men nu är det jobbiga avklarat och jag ska ha en underbar kväll i soffan! :)
Imorgon drar vi igång med grupparbete, men det tar vi imorgon!
Ha en fin kväll :)

Lite bilder från helgens promenader i det underbara vårväder.


Silver!!

Kung Bergman!


Godmorgon söndag!

Mysig morgon, solen skiner, vasaloppet är igång och vi äter vasaloppsfrukost!
Fick fina tulpaner igår av Fredriks familj :)

Nu är det dags att göra ett sista ryck med nationalekonomin, imorgon är det dags för tenta! Usch aldrig roligt med tenta, men det ska bli skönt att få den gjord.

Ha en bra dag!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3371788/images/2012/pic_192302789.jpg" class="image">


Gårdagens inköp

Ett par nya vårskor och en tekanna :)


Pluggar på..

Lördag morgon, klockan är 7 och jag är uppe för att plugga nationalekonomi. Finns bara fel i den meningen..usch!

Solen är på väg upp och det kommer bli en finfin dag! Får bli en promenad senare och i em kommer Fredriks familj på besök! :) plus att det är skidskytte VM, hurra!

Nej, åter till nationlekonomin!
Ha en bra dag! :)


Dags att börja blogga

Hallå där!
Så är dagen kommen..jag har bestämt mig för att börja blogga!
Vi får väl se hur detta går men jag gör ett försök iallafall.

Denna fredagens har varit finfin, lite plugg inför måndagens tenta, en tur på stan med fina inköp (visar imorgon), sol på balkong, matlagning och några glas rött med Fredrik. Fredagen avslutas med hockey och ett avsnitt av vår nya följarserie "sons of anarchy" :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0